dilluns, 2 de novembre del 2009

INAUGURACIÓ TRAM TINXANT / MERIDIANA

El passat divndres 30 d'Octubre, el Districte va celebrar la inauguració del tram remodelat del carrer Trinxant amb Avinguda Meridiana. Aquesta és, de ben segur una de les notícies que els veïns de la zona esperaven des de fa temps, començar a veure realitzat l'inici de les obres de remodelació de l'àrea Trinxant / Meridiana al complert i que s'ha de veure completat amb serveis de caire públic i edificis de protecció oficial, aixì com el guany d'un espai d'esbarjo i tranquilitat en forma de plaça ajardinada.

A l'acte oficial fou convidat, en representació dels veïns i veïnes del barri del Camp de l'Arpa, el nostre company, Joan Mani Sagalà, actualment membre de la Junta Directiva de l'associació i una de les persones que, durant anys, ha encapçalat les reivindicacions del Camp de l'Arpa.

En la seva intervenció, feu esment a la realitat que comencem a veure tangible amb la remodelació dels primers trams de carrer, fent especial ènfasi en que aquest espai, és un de les reivindicacions històriques del barri, força necessitat d'espais públics i d'inversió en infraestructures per part de les administracions.

Alhora, i sense defugir la realitat de l'entorn, va recordar els i les assistents la necessitat d'actuació per part del Districte per intentar erradicar les rates que, ben aprop de la zona inaugurada, han proliferat els darrers temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada