dissabte, 7 de novembre del 2009

Inauguració "4 Dècades de Metro a Camp de l'Arpa"






Amb la inauguració de l'exposició "4 Dècades de Metro a Camp de l'Arpa" l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa vàrem inaugurar les activitats de Festa Major al nostre barri.

L'exposició és el resultat del recull personal de més d'un centenar d'instantànees recollides durant els tres anys de construcció de la parada de la L5 del metro Camp de l'Arpa, pel company i amic Ramon S., un veï del barri.

La mostra presenta trenta moments de la construcció i posterior inauguració de les autoritats de l'època, de l'obra més important al Camp de l'Arpa fins aleshores. L'exposició presenta, a més de les instantànees, un recull de noticies ediatdes en els diaris de l'època, sobre aquest event, així com una presentció multimèdia on es pot presenciar el recull complert de fotografies cedides a l'associació.

L'acte inaugural comptà, entre d'altres amb la presència del Regidor, Francesc Narváez, el Responsable de TMB, Antoni Regidor, i representants polítics i institucionals del Districte, aixì com representants d'entitats i ciutadans i ciutadanes que no volgueren perdre's el moment.

Durant l'acte protocolari d'inauguració, Joan Mani, en representació de l'Associació de V eïns i Comerciants del Camp de l'Arpa, va recordar la importància que pel barri va tenir l'obra i va convidar atots i totes a participar de la Festa Major. Per la seva part, el Regidor del Districte, va agraïr la tasca d'en Ramon per haver fet posible l'acte d'avui amb la seva tasca de recull històric i va recordar la importància de poder comptar amb molts "Ramon" que retratin la realitat que algun dia tindrà un gran valor.

L'exposició organitzada per l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa és posible gràcies a l'estreta colaboració de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i el Districte de Sant Martí.

Ara, des de l'associació és treballa per a fer possible mantenir un itinerant de l'exposició als locals de diferents espais municipals, així com a les seus de les més rellevants entitats del Camp de l'Arpa.