diumenge, 15 de novembre del 2009

FI DE FESTA AL CAMP DE L'ARPA


Un any més de presencia al barri per Festa Major, des de l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa hem volgut ampliar l'escasa oferta d'activitats que tenen els veïns i veïnes del barri per a triar del programa d'actes per festes.
Divendres 13 era l'hora de la Festa Infantil adreçada a tots els nens i nenes que gaudiren dels relats de LOLA, L'ENCANTADORA DE CONTES qui, amb el seu talent habitual, fou seguida per més d'un centenar d'infants assistents al reciente de la plaça de Can Robacols. La festa fou complerta amb el servei de més de 50 litres de xocolata amb secalls dels que en pugueren gaudir tots les persones que decidiren assistir-hi.
Música, festa, contes i, com ja és habitual, tot al servei dels ciutadans i ciutadanes del Camp de l'Arpa.
FESTA POPULAR AL PASSATGE DOS DE MAIG
Coincidint amb la inauguració municipal del reformat Passatge Dos de Maig, l'Associació de Veïns i Comerciats del Camp de l'Arpa organitzà una gran festa per totes les persones amb ansies de gresca. Tot i es problemes tècnics inicials, des de l'associació volem agraïr la paciència de les persones assistents, aixì com dels músics i molt especialment dels responsables del magatzem Bonpreu, que amb la seva gratitut aconseguiren que l'acte fos un gran èxit.
Un bon aperitiu popular amenitzats per les actuacions de Candi, Montecarlo, l'Orquestra Plàstica i Canal Cuatro que feren les delícies d'aquells que anyoren els balls i les festes de poble o de barri de fa dècades, i que l'associació s'ha proposat fer reviure per a la present edició de la Festa Major al Camp de l'Arpa.