diumenge, 8 de novembre del 2009

HAVANERES: "PEIX FREGIT"


Unes dues-centes persones han gaudit a la plaça Carme Monturiol, la freda nit del 7 de Novembre, d'un bon repertori del grup ampurdanès "Peix Fregit", que han fet les delícies dels amants a la bona música, i han aconseguit moure tothom amb les ja clàssiques havaneres "El meu avi" o "La bella Lola".

L'event, enmarcat dins els actes centrals de la Festa Major, i organitzat per l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa , s'ha celebrat un any més dins el catàleg d'activitats culturals ofertes aquests dies al barri.

Val a dir que, al marge de la música, hem gaudit de la companyia del Regidor del Districte de Sant Martí, el sr. Francesc Narváez qui, com un més, ha col·laborat a repartir el rom cremat entre les persones assistents a l'acte.

Com a fi de festa, una veina del carrer Nació, va ser afortunada i agradablement sopresa amb el sorteig d'una panera de fruita natural i una capsa d'ibèrics, gentilesa de comerciants del barri.

Des de l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp del'Arpa volem agraïr totes les persones que ens hanfet costat aquesta gèlida nit amb la seva presència i aprofitem per a reivindicar una major presència d'actes, activitats i accions de diferent índole als carrers i places del nostre barri del Camp de l'Arpa.


¡ Visca la Festa Major i visca el barri del Camp de l'Arpa ¡