dimecres, 13 de juny del 2012

Agenda: CONCURS LITERARI JUVENIL EN CATALÀ

Dimecres 20 de juny i des del Teatre de La Formiga Martinenca, històrica i centenària cooperativa catalana cuna de creació i expressions culturals molt diverses, es durà a terme la cerimònia de lliurament del guardó al treball del 1er Concurs de Relats Curts per a Joves en Llengua Catalana organitzat per l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa.

La cerimònia s'iniciarà a les 20h i l'accés al mateix és lliure. El Jurat del certamen triarà la millor obra entre la vintena de treballs lliurats en els plaços establerts per l'organització.

Segons Joan Mani, President de l'associació aquest concurs neix amb la vocació de continuar-se programant, al menys fins que assolim una normalització dels usos de la llengua catalana a la nostra societat.

I és que el català viu un moment certament crític, entre denúncies judicials, accions de caire polític i retrets a la seva utilització com a element de cohesió social. I és aquesta situació la que ha dut la nostra associació a moure's per la llengua, en un geste de suport explicit i de foment del seu ús a nivell social.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada