diumenge, 2 de gener del 2011

NADALS ASSOCIATIUS


Un any més, uns Nadals més, el mon associatiu del barri ens mobilitzem per sortir al carrer i fer trempar la ciutadania amb un munt d'activitats. Paradetes solidàries, recollida de joguines des de l'Orfeo Martinenc, el Foment o La Formiga Martinenca, fins a nosaltres mateixos, expresem d'aquesta solidària forma el nostre compromís social amb les persones més desfavorides que no gaudeixen amb plenitut aquestes festes pels greuges existents a la societat actual.

L'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa serem tambè presents a la Cavalcada de Reis, desprès de l'acord arribat entre les entitats de la Federació per a conservar com a lloc esencial de sortida de les carrosses del cor del Camp de l'Arpa, on ja és tradicional des de fa dècades.

Aquesta any, conjuntament amb La Formiga, desfilarem amb una comparsa pròpia i volem fer gaudir nens, nenes i famílies al pas de la cavalcada.

Completem l'oferta de Nadals al barri amb el convit realitzat a Sa Majestat MELCIOR, Rei d'Orient que romandrà els dies 03 i 04 de 17h a 19h al local de La Formiga (c/Mallorca, 580)recollint les cartes dels infants del barri amb els seus patges reails.

Un any més, EL CAMP DE L'ARPA més solidari surt als carrers. Feliç any 2011 i gaudiu de la festa amb nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada