divendres, 7 de gener del 2011

CAVALCADA DE REIS 2011: TOT UN ÈXIT




La cavalcada de Reis d’aquest any, organitzada com sempre per la Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa tindrà per molts de nosaltres una significació molt especial. Per aquesta ocasió, l’Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l’Arpa, la Formiga Martinenca i l’Academia Aymara, vàrem marxar plegats al capdavant de la cavalcada.

Més de 60 persones compartint comparsa, un cotxe, un camió decorat replet d’infants llança-caramels, i molta il•lusió i ganes de pasar-ho del tot bé, compartint unes hores per fer gaudir centenars de persones que esperaren la marxa de carrosses pels carrers del Clot i del Camp de l’Arpa.

Desenes de quilos de caramels llançats en direcció els centenars de mans ansioses de prendre’ls a l’aire, cares il•lusionades dels infants aplegats al voltant de la marxa de comparses i carrosses i sobretot un any més, la voluntariosa dedicació d’entitats, associacions i persones disposades a fer d’aquesta festa, la festa de famílies i infants del barri.

La comparsa de l’associació, Els Beduïns, va comptar amb la presència de les nenes guanyadores del concurs de ball infantil de festa major, organitzada per la nostra entitat, i que, acompanyades de pares i mares, varen desfilar davant la carrossa de l’associació.

Volem aprofitar aquestes línies per agraïr el treball desinteressat, seriòs i ple d’energia i ganes de pasar-ho bé d’Aïna i Lis, que juntament amb la resta de companyes de FEM FOLLON, aconseguiren que la nostra, fos una de les comparses més lluides de les cavalcades organitzades a Sant Martí.

L'únic punt negatiu fou el retard en l'arribada dels Reis al punt de sortida, deixant plantats a tots i totes durant més de vint minuts i fent que la sortida de la cavalcada es demorès massa. L'organització haurà d'aplicar-se un xic més per la propera edició per evitar enderreriments que afecten el recorregut habitual de les carrosses.