diumenge, 23 de gener del 2011

2n CONGRES D'ASSOCIACIONS DE BARCELONA


En el marc del 2n Congrés d'Associacions de Barcelona, va arrencar el passat dissabte 22 de gener el Congrés d'Associacions de Sant Martí.

La primera de les quatre jornades de debat i discussió entrono el present i el futur de les entitats i associacions de Sant Martí, va girar entorn al reconeixement del mon associatiu en l'àmbit ciutadà i a les perspectives de creixement i consolidació i de les mateixes.

Aquest congrés, estructurat en ponències, tindrà com a eixos vertebradors:

a) Reconeixement del sector associatiu
b) Finançament de les entitats
c) Equipaments i espais

Per a la primera de les sessions de debat, celebrada a la seu de la Farinera del Clot, era previst debatre entorn a la relació d'entitats amb la ciutadania, l'adaptació del mon associatiu a les noves realitats, el treball en xarxa entre associacions o el reconeixment per part de les institucions públiques i privades.

D'aquestes sessions de treball ponencial ha de sortir la base del treball i les propostes de futur per a consolidar la feina de les associacions i la seva relació vital amb la ciutadania per a garantir-ne projectes, plans i accions transformadores de la seva realitat.

Encoratgem totes les entitats i associacions del districte a participar-ne fent les aportacions de futur que en considerin pel bé del treball col·lectiu, i animem la Federació d'Entitats del Clot-Camp de l'Arpa a difondre al màxim els treballs congressuals amb la finalitat de fer-ne partícep el teixit associatiu del Clot i del Camp de l'Arpa.