dilluns, 3 de gener del 2011

ACTE RECOLLIDA JOGUINES



Avui dia 03 de gener, EL PERIODICO DE CATALUNYA es fa ressò de l'acte que des de l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa amb la col·laboració ja habitual de l'ex-agent de la Guardia Urbana, JOSEP SANCHEZ, va servir per a iniciar la campanya de recollida solidària de joguines noves pels infants més desfavorits del barri.

Des de l'AAVV, el President de l'entitat manifestà l'interès i importància d'aquests tipus d'activitats adreçades a col·lectius amb risc d'exclusió social, especialment a infants. Cal agraïr al mateix temps la col·laboració que la Guardia Urbana del districte presta de manera solidaria a la nostra entitat, sent presents any rere any en benefici dels infants.

A l'estand instal·lat diumenge dia 02 a la cruïlla de Rogent amb Freser, els veïns més solidaris recordaren que hi ha infants que tambè mereixen poder somriure el dia de Reis, i varen fer desenes d'aportacions en forma de joguines noves que des de l'AAVV recollirem per ser entregats als seus destinataris finals el dia 06.

Volem elevar un especial agraïment a les autoritats que esn varen recolçar en aquest acte solidari; Francesc Narvaez, Regidor de Sant Martí, Xavier Bañon, Portaveu del PSC al Distrcite, David Escudè, Primer Secretari del PSC-Sant Martí, i diversos Consellers i Conselleres que ens donaren un encoratjador suport.

La campanya, enmarcada en el calendari d'activitats de la Federació d'Entitats del Clot-Camp de l'Arpa, té a partir d'avui continuitat, amb més punts i actes de recollida de joguines a diferents indrets del barri.

Els dies 03, 04 i 05, a LA FORMIGA MARTINENCA, en continuarem recollint totes aquelles joguines que els veíns i veines ens vulguin fer entrega per fer-les arribar als infants amb necessitats.