divendres, 25 de maig del 2012

SUPORT A L'ESCOLA BRESSOL PÚBLICA

Campanya en suport de l'actual model educatiu per la petita infància

Algunes entitats i associacions del districte de Sant Martí, hem unit esforços per reivindicar l'actual model d'ensenyament impartit a les escoles bressol públiques i rebutgem de ple l'intent de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona d'externalitzar el servei o incrementar els ratis d'infants en aula, entre d'altres mesures.

Expresserem la nostra veu, en aquest sentit el DIUMENGE 03 DE JUNY als Jardins de Can Miralletes (Camp de l'Arpa) amb un acte festiu per les famílies, on trobareu música, dansa, tallers diversos, titelles o conta contes, entre d'altres activitats. L'acte esdevindrà entre les 11.00h i les 14.00h.

Aquest acte s'engloba en el ventall de mobilitzacions, activitats reivindicatives i actes que organitzen els diferents col·lectius relacionats amb l'ensenyament de 0 a 3 anys, i preten ser un vehicle més, sorgit des de la voluntat de ciutadans i ciutadanes compromesos des del teixit associatiu dels barris.

Si tens interés en assistir a l'acte festiu t'esperem. Si com a entitat o associació et vols sumar pots posar-te en contacte amb nosaltres. Tot suma i és benvingut.