dimecres, 2 de maig del 2012

JORNADES DE ROL A LA FORMIGA

Arriba la primavera i amb ella agitem la diversitat d'activitats culturals que oferim al barri. En el marc de les Festes de Primavera, i conjuntament amb La Formiga Martinenca, organitzem la 1a edició de les Jornades de Rol al Camp de l'Arpa, amb la programació de diverses activitats per a amants del rol i per a persones que vulguin descobrir el mon misteriòs i fascinant del rol.

Les jornades es duran a terme al llarg del dissabte 26 de maig, des de les 09.00h fins les 19.00 a diversos recintes de La Formiga Martinenca, ubicada al carrer Mallorca 580.

Les principals activitats organitzades son:

5è Torneig de Magic.  
Adreçat als i les fanàtics de les cartes Magic, durem a terme una nova edició d'un torneig que aglutina els millors especialistes d'aquest joc de tant de seguiment arreu. Amb premis valorats amb més de 600€, el torneig estarà coordinat pel jutge internacional i master Dani Solè, un autèntic especialista amb el joc. El torneig es desenvoluparà al Teatre de La Formiga i s'ha fixat un preu d'inscripció de 15€ per jugador/a.


Mostra de Jocs de Rol.  
En paral·lel al torneig, aproparem diversos jocs de taulell de rol, a l'abast de jugadors i jugadores no inciats que tinguin curiositat per descobrir l'abast dels jocs de rol. per l'ocasió comptarem amb quatre master o dinamitzadors de cadascun dels jocs dels que es realitzaran partides; Anima-Beyond Fantasy, Aquelarre, Vampire y Paranoia.

Exposició de Dibuixos  L'univers del rol.  
Des de la perspectiva i la particular visió de Noemi Pérez, aficionada al rol, mostrem més d'una desena de dibuixos a grafit que apropen l'univers dels jocs de rol, recreant escenaris, imatges i situacions pròpies d'aquests jocs.


A fi de coordinar les diverses activitats programades, qualsevol persona que desitgi participar a algun dels events de jocs, hauràn de complimentar la inscripció, esmentant a quin dels jocs vol participar.
Val a adir que l'organització ha previst un detall per totes les persones que prenguin part a la mostra de jocs de rol, al temps que els guanyadors de cada partida, rebran també un record de les jornades (sempre que hagin cursat previament la inscripció).

Per a participar cal complimentar la butlleta que trobareu al díptic informatiu i lliurar-la a La Formiga (totes les tardes de 17 a 21h) o be omplir-la mitjançant la butlleta digital que trobareu al blog de l'entitat (enllaç a la pàgina prinicipal d'aquest blog).