dimecres, 10 de març del 2010

CONSELL DE BARRI DEL CAMP DE L'ARPA



Amb l'assistència de la pràctica totalitat dels consellers i conselleres adscrits al territori, i representants d'entitats, associacions i veïns i veïnes del barri, el Consell de Barri del Camp de l'Arpa va celebrar el passat 04 de març el seu primer plenari anual.

Per part del Districte, la Tècnica de Barri, Helena Sarassa, va fer una molt precisa presentació dels reptes de futur que l'equip de govern presenta en clau de futur pel Camp de l'Arpa.

Tot i l'esforç per plantejar pedagògicament els plantejaments de futur, desitgem que es faci possible un autèntic debat participatiu que permeti a veïns i entitats a vertebrar i millorar aquests plans i fer-los una realitat a nivel executiu.

La Mesa del Consell presidida pel regidor del Districte, la Consellera Pilar Oliva en representació de l'equip de govern, i amb el company Joan Mani com a Vicepresident del Consell, va presentar la creació dels grups de treball als que totes les persones interessades en fer-ne aportacions pel pla de futur, hi podem col·laborar. Aixì, quedaren constituïts els següents grups:

- Serveis a les persones i equipaments
- Espai públic: urbanisme, mobilitat, transport i habitatge
- Comerç, mercats, ocupació i empresa
- Convivència, prevenció i seguretat
- Associacionisme i participació

En la seva intervenció, el Regidor del Districte, Francesc Narváez, va aprofitar per a recordar tots els ciutadans i ciutadanes la importància de participar en el procés obert per a reformar l'avingudaDiagonal en el seu tram fins a la plaça de les Glòries. Va recordar que per primer cop, una decissió municipal de gran abast, serà sotmesa a referendum vinculant, demostrant la voluntat municipal d'escoltar la ciutadania.