dilluns, 2 de gener del 2012

XARXA D'ENTITATS CONTRA LA VIOLENCIA VERS LES DONES

Ara fa uns mesos, des de l'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I COMERCIANTS DEL CAMP DE L'ARPA vàrem impulsar la creació d'una xarxa d'entitats de barri que, en col·laboració inicial amb les entitats ASSOCIACIÓ DE DONES DE 50 O MES i DONES I COMUNITAT, amb l'objectiu de combatre, de forma activa, la violència vers les dones.

El naixement de la xarxa pretenia recollir el compromís, la lluita, la tasca de pedagogia i la voluntat d'uns homes i dones que, des de l'àmbit del voluntariat social tenim per objectiu erradicar del nostre entorn la violència de gènere exercida pel masclisme intolerant i cobard vers les dones.

Tot i el compromís social i col·lectiu inicial, en aquests moments ens trobem en una fase d'intentar consolidar i fer visible el missatge i vertebrar un veritable teixit d'homes i dones compromesos, de crear un calendari d'actuació i de fer possible una acció comuna.

Al llarg d'aquests mesos, hem aconseguit adherir a la xarxa, entre d'altres, a LA FORMIGA MARTINENCA, FOMENT MARTINENC o TV CLOT.

La pretensió de les persones que fem possible aquesta xarxa és consolidar el projecte, adherir noves entitats i especialment, visibilitzar un missatge pedagògic i reivindicatiu. Clamar contra la violència vers les dones amb una sola i contundent veu des del Camp de l'Arpa i el Clot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada