divendres, 6 de gener del 2012

CAVALCADA DE REIS AL CAMP DE L'ARPA

Un any més, l'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I COMERCIANTS DEL CAMP DE L'ARPA ha estat present a la Cavalcada de Reis del Clot i Camp de l'Arpa, organitzada per la Federació d'Entitats, amb col·laboració amb el Districte de Sant Martí.

Conjuntament amb La Formiga Martinenca, gairabé un centenar de persones vinculades a le entitats, associacions i grups que treballem a diari des de la seu del carrer Mallorca, 580 vàrem desfilar amb una divertida, amena i divertida comparsa al ritme de música diversa i encapaçalant la rua, al pas de les abanderades de La Formiga.

Gairabé 250 quilos de caramels, disfresses, música i moltes dossi de bon humor i alegria varen fer divertida i entretinguda un any més, la desfilada de la cavalcada.

Centenars de veïns i veïnes, com ja és habitual al barri, sortiren als carrers per on va transitar la comitiva reial, per gaudir de la festa i capturar al vol o a discreció, algun dels caramels que es llançaren des de cotxes, carrosses o bosses de les diverses comparses de la cavalcada.

Un acte que va concloure les activitats on va col·laborar la nostra associació i que va tenir en les carpes de recollida de joguines pels infants sense recursos del barri, la seva culminació a una increible setmana.

Gràcies a les persones que amb la seva participació, aportacions en forma de joguines o regals solidaris i als voluntaris i voluntàries que animaren la cavalcada, a fer possible un any més que la il·lusió i l'esperança superin, per breus moments, la crisi, l'engoixa i els problemes de cada dia.