dimarts, 20 de novembre del 2012

FIRA BOJA 2012

Paradeta de l'AV Camp de l'Arpa

Punt final, a manca de la setmana d'activitats incloses en el Refestot, a les Festes Majors del Clot i el Camp de l'Arpa. Un any més, la Federació d'Entitats del Clot i Camp de l'Arpa ha celebrat una nova edició de la mostra d'entitats i associacions del barri, la Fira Boja, emplaçada com ja és habitual al Parc del Clot, i amb la que culminen les festes majors.

Si el darrer any vàrem viure amb indignació les agressions d'un grup d'incontrolats contra les delegacions dels partits polítics, especialment contra el PP i CIU, la present edició no serà tampoc d'aquelles que pasen desapercebudes.

La decissió del Secretariat de la Federació, refrendada pel Plenari de la Federació, de no convidar els partits polítics immersos en plena campany electoral, ha agafat fora de joc a la majoria de representants polítics i, de ben segur, a un bon nombre ciutadans i ciutadanes.

I el més curiòs de tot és que l'element polític que, d'antubi no hauria de ser protagonista d'aquesta edició, ha estat un cop més present, i molt present, de la mà d'algunes associacions i entitats, que han dut, de forma més que evident, un determinat missatge polític com element definitori.

Les escridassades i xiulades al Regidor del districte han tornat a ser una realitat en aquesta ocasió, com ja era habitual en edicions anteriors, aquest cop de la mà de la Coordinadora de Joves contra la delegació nacionalista assistent a les paradetes de la mostra.


Imatge de la paradeta de l'AV Camp de l'Arpa
Com també ve a ser habitual, diversos representants polítics, com el President del Consell i Regidor del PSC, David Escudé o el també Regidor d'UpB, Jordi Portabella visitaren la mostra i saludaren a les entitats presents a la fira.

En quant a l'interés de la fira com a mostra del teixit associatiu del Clot i Camp de l'Arpa, cada vegada menys i pitjor. Si les properes edicions han de repetir el que avui en dia s'ha convertit la Fira Boja, -escridasades a polítics, paradetes més preocupades en vendre un model de país que un model social o un punt perque quatre radicals es facin veure, val a dir que des de la nostra entitat ens plantegem molt seriosament la conveniència de tornar-hi a assistir, al fer-se evident que cada cop més la radicalització d'alguns missatges i actitus presents en aquesta activitat allunyen l'esperit col·lectiu de treball social i no son gens representatius de l'esperit que va originar aquesta mostra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada