dissabte, 9 de juliol del 2011

COMPRA AL BARRI, NO HI MANCA DE RES


Dissabte 02 de julio ha significat el tret de sortida de la campanya de foment del comerç de proximitat engegada per l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa amb la col·laboració d'un bon grup de botigues de l'àrea nord del barri.

Per arrencar la campanya, des de l'associació, hem volgut fer palés que la crisi actual afecta les families i els barris més humils, i toca de ple l'economia, sostenibilitat i futur del comerç de barri. El compromís de la nostra entitat amb el mon comercial preten ser palpable i efectiu, i amb campanyes com la iniciada volem fer visible la necessitat del suport social, polític i institucional amb els comerços de barri per garanti el futur comercial del nostre entorn.

Tots els veïns i veïnes que sortiren a realitzar les seves compres a les botigues de l'àrea del carrer Industria, varen gaudir d'un matí comercial d'allò més animat, gràcies a la música de jazz al carrer, contrapunt cultural i divertitat per cridar l'atenció sobre la diversitat, qualitat i varietat dels productes comercials oferts per les botigues del Camp de l'Arpa.

Segons el president de l'entitat, Joan Mani, volem comprometre el nou govern municipal de districte en la difusió, projecció i suport inequívoc al comerç de proximitat, i per extensió a la campanya que hem iniciat.

La campanya es prollongarà fins a finals d'anys i hi han previstes diverses iniciatives culturals que de ben segur aconseguiran que els objectius fixats tinguin el ressò merescut entre el veïnat.