dissabte, 7 de maig del 2011

10ª SETMANA DEL COMERÇ DE SANT MARTÍ


Presència de la nostra entitat a l’acte central de la 10ª Setmana del Comerç de Sant Martí, celebrat el dia 06 de maig a l'Hotel Zero.

L'acte s'inicià amb una conferència interactiva al voltant dels reptes presents i futurs del comerç de barri, i el posterior lliurament dels premis a les millors iniciatives comerciales i a la trajectòria professonial de diferents comerciants dels barris del districte, guardons otorgats pel propi col·lectiu comerciant.

A l’acte fou present, un dels negocis de més tradició al nostre barri, la joieria EVERJOYA del carrer Indústria, amb el seu propietari al front.
.
Lliurament molt emotiu i particular a un comerç del nostre barri, ÒPTIQUES TUTUSSAUS, al reconeixment a tota una vida de dedicació comercial i professional a l’Anna Tutussaus, que va recollir el guardó molt emocionada, i a la seva família que han continuat obrint negoci tot i els actuals temps de crisi.

L’acte de lliurament de guardons comptà amb la presència de diverses personalitats polítiques del districte, i va ser conclòs amb un parlament del Regidor de Sant Martí, Francesc Narváez, qui va realitzar un dels seus darrers parlaments al front del consistori.

Al final de l’acte es serví un cocktel per tots els assistents.