dissabte, 16 d’abril del 2011

TAULA RODONA MUNICIPALS 2011


Com ja és habitual, organitzem amb motiu de la celebració de les properes eleccions municipals un debat en format taula rodona, entre diferents representants de les forces polítiques amb representació al districte de Sant Martí.

L'acte tindrà lloc el proper dimarts 26 d'abril a les 19.30h al teatre de La Formiga Martinenca (c/Mallorca, 580) i serà moderat per Pepi Rafel, directora de la TV del Clot.

Fins ara, han confirmat la seva presència:

* DAVID ESCUDÈ, veí del Camp de l'Arpa, candidat del PSC i primer secretari socialista a Sant Martí.

* EDUARD FREIXEDES, en l'actualitat Regidor adscrit al Districte per la coalició CiU i candidat de nou en aquest comicis.

* FRANCESC CARMONA, membre de l'equip de govern del Districte de Sant Martí i candidat per la coalició ecosocialista ICV-Verds_EUiA.

Confiem però que totes les forces polítiques assistiran representades com ja ha succeït en les darreres ocasions que hem organitzat aquest tipus d'acte.

Quin model de ciutat desitgen, les grans infraestructures de ciutat, la gestió d'espais i equipaments públics, la participació del teixit associacitiu i la seva relació amb l'administració, els barris de la ciutat o les inversions i projectes pel barri, marcaran de ben segur el tó del debat.