dijous, 30 de setembre del 2010

LA POLITICA AL CAMP DE L'ARPA


El passat 27 de setembre, cinc dones representants de cinc forces polítiques diverses varen participar a una taula rodona orgaitzada per l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa.

Amb aquestes línies volem, abans de res, agraïr a totes elles l seva presència, intervencions i gran vivell demostrat per totes i cada una. És en aquestes ocasions on els polítics han de mostrar la sev poximitat amb la ciutdania, mostrant per que s'han fet mereixedores de la responsabilitat de representar-nos a tots i totes a les instituciones.

Tot i que la proximitat de les Eleccions al Parlment de Catalunya va fer que el tema central a debat, -Quin model de pais sortirà de les urnes ?-, quedès desdibuixat i un xic diluït, totes les intervencions vàren girar entorn la gestió del govern en uns casos o bé la necessitat de canvi en d'altres.

El més important però, és que un cop més, actes com aquests es permeten que política i ciutadania siguin més aprop, en moments de crisi social, econòmica i política, on el paper dels política i la política és primordial per a fer girar els engranatges del pais.

No farem una valoració de l'acte, aquest és un element que cal fer per part de les persones que hi assistiren. Per la nostra part únicament volem reafirmar-nos en la necessitat que les forces polítiques tornin a connectar amb la ciutadania, i per això sempre hauran de tenir en compte la veu, la força social, el compromís de les entitats i associacions que lluitem per ideals comunitaris i, com la política, cerquem un mon millor.

Agraïm novament el bon tarannà i la seva disposició i proximitat amb la nostra entitat de ROCIO MARTINEZ (PSC), BELEN PAJARES (PPC), LAIA ORTIZ (ICV), PATRICIA GOMÀ (ERC) i GLORIA RENOM (CIU).