divendres, 11 de desembre del 2009

CAVALCADA 2010: NO PARTICIPEM


La decissió de la Federació d'Entitats del Clot Camp de l'Arpa de, desprès de 20 anys continuats, modificar l'inici de la rua de la cavalcada de Reis del barri, en benefici del barri andreuenc de Navas en prejudici del barri del Camp de l'Arpa, ens porta a dir no a formar part aquest any de la mateixa ¡.

L'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa, que des de la nostra constitució ara fa quatre anys, hem participat molt activament d'aquest esdeveniment cultural, diem NO A QUE L'INICI DE LA RUA ES MODIFIQUI.

La decisió no té, al nostre parer, sentit lògic. Els responsables de la Federació, èns que engloba a totes les entitats i associacions federades a ambdòs barris, aposten per dur l'inici al barri de Navas al Districte de Sat Andreu, amb arguments ridículs, que res tenen a veure amb mesures lògiques o de seguretat.

La nostra entitat sempre hi hem donat suport i hem participat activament en aquells esdeveniments culturals i festius amb expressió al Camp de l'Arpa. Entenem que la cavalcada de Reis és un dels actes de caire cultural que té la paticularitat de tenir el seu epicentre al Camp de l'Arpa, i constitueix un dels escasos exemples en que el nostre barri pren el protagonisme que es mereix.

Amb aquesta mesura repentina de canvi d'ubicació de la sortida de la cavalcada, els responsables de la Federació, el Secretariat, apartan d'un sol cop una tradició d'anys i arrenca de cop, el protagonisme participatiu del Camp de l'Arpa, just quan el CEIP Antoni Balmanya, punt de partida de la cavalcada, compleix 20 anys.

Des del'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa hem exercit des dels inicis, la responsabilitat en totes les decisions preses des de la Federació, però ara és l'hora de plantar-se i dir PROU.

NO PARTICIPAREM A LA CAVALCADA D'AQUEST ANY, i no hi tornarem a ser-hi si el plantejament del Secretariat de la Federació d'Entitats continua, en propers anys, éssent el mateix; premiar un barri d'un altre districte de la ciutat en detriment del teu propi barri.

¡ Per una cavalcada de Reis amb l'inici davant l'Escola Balmanya ¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada