dilluns, 27 d’abril del 2009

SANT JORDI 09: UN CONTE I UN LLIBRE


Coincidint amb la diada de Sant Jordi, l'Associació de Veins i Comerciants del Camp de l'Arpa traslladà la seva activitat a gimnàs del CEIP Antoni Balmanya.
Fixant com a objectiu la difusió de l'hàbit de la lectura entre els infants, els nens i nenes d'aquest centre públc varen poder gaudir de la grata sorpresa dels contes d'una veina del barri qui, de bon grat per a tots i tots ha fet de l'explicació de contes el seu estil de vida. LOLA L'ENCANTADORA DE CONTES va fer gaudir amb els seus variats contes a tota la canalla.
Un cop finalitzada la vetllada, els membres de l'associació varen fer entrega a tots i totes els alumnes assistents d'un llibre educatiu per a recordar-ne el pas de l'associació en aquesta inolvidable jornada de Sant Jordi.
La Junta volem fer arribar el nostre agraïment al Districte de Sant Martí, especialment a la Consellera de Persones amb Dicapacitats, a l'escola Antoni Balmanya i a la seva Directora, Pilar Díaz, i molt afectuosament a una bona amiga de la nostra entitat, la Lola Encantadora de Contes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada