dilluns, 3 de desembre del 2012

INAUGURACIÓ BIBLIOTECA CATERINA ALBERT

El dissabte 01 de desembre fou inaugurada oficialment la Biblioteca Caterina Albert del Camp de l'Arpa, situada a la illa d'equipaments d'Alchemika.


Biblioteca Camp de l'Arpa
Centenars de veïns i veïnes dels barris del Camp de l'Arpa i del Clot s'aproparen per gaudir de la festa que envoltà la inauguració de l'espai bibliogràfic que obra portes per oferir diversitat de serveis en un entorn envoltat de modernitat, però conservant una façana històrica que recorda la història dels seus antics usos.

A l'acte inaugural, amb la presència de l'Alcalde la ciutat, Xavier Trias i del Regidor del Districte, Eduard Freixedes, entre d'altres autoritats, va intervenir el President de l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa, Joan Mani, qui va agrair a l'anterior equip de govern socialista que aquest equipament sigui una realitat pel veïnat del barri.

Com ja va sent habitual als darrers mesos, la comitiva municipal fou rebuda amb algunes escridassades i mostres de rebuig per part d'un sector dels assistents a l'acte, en aquesta ocasió expressant el seu rebuig a l'actuació dels Mossos d'Esquadra durant la manifestació de la vaga general.

L'anècdota de la jornada va venir de la mà d'un personatge que forma part d'una entitat del Clot, cada cop més devaluada i desprestigiada per actituds tan lamentables com la que va protagonitzar en l'esmentat acte inaugural.  

La Biblioteca Caterina Albert s'integra als equipaments que la illa d'Alchemika ja ve oferint des de fa setmanes, i s'afegeix a l'Escola Bressol i a l'Espai Alchemika, seu social de l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa i de l'Esbart Sant Martí. Queda pendent finalitzar i posar en funcionament el Centre de Dia i la Residència per la Tercera Edat, dependents de la voluntat de la Generalitat de Catalunya, que fins ara no ha fet mostres d'interessar-se per les necessitats d'aquest important col·lectiu del Camp de l'Arpa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada