dijous, 27 de desembre de 2012

ACTIVITATS NADAL 2012

Tot i que som immersos en plenes festes nadalenques, l'activitat de l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa no s'atura.

A continuació en detallem les principals activitats que hem programat tot pensant amb el veïnat i els comerços del barri del Camp de l'Arpa;

TRENET TURÍSTIC
Els dies 27, 28 i 20 de desembre un trenet de Nadal visitarà els principals carrers de la zona comercial nord del barri del Camp de l'Arpa, amb l'esperit del comerç als seus vagons i la il·lusió de fomentar les compres a les botigues i comerços del barri.

El Trenet del Camp de l'Arpa és una realitat gràcies a l'esforç col·lectiu d'una vintena de comerços associats a la nostra entitat i a la col·laboració del Districte de Sant Martí.

Pel mòdic preu de 50 cèntims, es podrà fer un viatge en trenet i fer una amena passejada per un recorregut que transita pels principals comerços de l'àrea nord del Camp de l'Arpa.

RECOLLIDA DE JOGUINES NOVES
Des del 17 de desembre i fins el 4 de gener, una carpa instal·lada a la seu social de l'entitat, a l'Espai Alchemika, serà un dels punts de lliurament de les joguines solidàries que les associacions de la Federació d'Entitats del Clot i Camp de l'Arpa, hem ubicat a fi de fer feliços centenars de nens i nenes que viuen en risc d'exclusió social i desitgen que els Reis Macs els visiten la nit del 5 de gener, com a la resta d'infants de la ciutat.

El Camp de l'Arpa més solidari
Aquesta iniciativa espera recollir milers de joguines noves per infants de totes les edats i en podeu participar aportant una joguina nova totes les tardes de 17h. a 20h. dels dies laborables, al carrer Sant Antoni Maria Claret, 358.

CONTACONTES NADALENCS
La visió de les millors històries nadalenques de la ma de Lola l'Encantadora de Contes en format de contes adreçats a tota la família tindrà el seu espai el dia 3 de gener a les 18h al local de l'Espai Alchemika. T'esperem amb il·lusions renovades i no oblidis dur una joguina nova, centenars d'infants t'ho agrairan.

CONCERT SOLIDARI AMB MARTÍ
L'artista local Martí ens aproparà els seus excel·lents sons pop i rock, recopilats en l'àlbum Un Mon per Estrenar acompanyat per la guitarra i veus de Sergi Blanco. El vespre del divendres 4 de gener tens l'oportunitat de ser solidari/a a cop de música i ajudar els infants del teu barri a somriure.

La recaptació obtinguda amb aquest concert, -el preu de l'entrada és de 3€-, serà destinada per l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa, organitzadora de l'acte, a la compra de joguines noves pels infants necessitats del barri.

El concert tindrà lloc a l'Auditori Alchemika, carrer Sant Antoni Maria Claret, 358 a les 19.30h del divendres 4 de gener.

CARPA DEL REI MELCIOR
Els dies 3 i 4 de gener, al local de La Formiga Martinenca, al carrer Mallorca, 580, hi romandrà temporalment la carpa reial del Rei Melcior. Les famílies que ho desitgin podran apropar-se a la carpa a lliurar les cartes amb els desitjos dels més menuts i menudes, i fer-se una instantània del moment amb el Rei Melcior.

Aquesta activitat festiva està organitzada per La Formiga Martinenca, l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa i l'Escola d'Actors de Barcelona (EAB) i podrà ser visitada des de les 18h. fins les 20h. dels dies 3 i 4 de gener.

El Rei Melcior visita el Camp de l'Arpa a La Formiga MartinencaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada