dilluns, 26 de novembre del 2012

3ers PREMIS FOTOGRAFIA CAMP DE L'ARPA

Emmarcats en les activitats de les Festes Majors del Clot i Camp de l'Arpa, el passat 08 de novembre es va dur a terme la cerimònia de lliurament de premis de la tercera edició del Memorial Manel Pérez i Ponz de fotografia del Camp de l'Arpa.

Organitzat per l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa, la present edició va servir per instituir uns trofeus dissenyats per aquest esdeveniment que reconegueren l'excepcionalitat artística, la qualitat i l'originalitat de tres treballs fotogràfics que com ja és habitual en les bases del concurs, ens mostren un racó del Camp de l'Arpa o el Clot.

A la cerimònia assistiren entre d'altres el President del Districte de Sant Martí, el regidor socialista David Escudé, la Consellera de Barri, Mercè Oller de CIU o el Portaveu adjunt del Grup Municipal del PSC al Districte, Xavier Bañon.

En aquesta edició, l'Esbart Sant Martí, entitat col·laboradora del concurs, va amenitzar l'acte amb una mostra de balls tradicionals, i que, conjuntament amb la presentació d'un audiovisual per introduir i conèixer els treballs a concurs, fóren les notes més apreciades pel públic assistent.

Destacar en l'apartat de premiats, que els treballs guanyadors dels guardons d'aquesta tercera edició, elegides pel Jurat del certamen, foren:

1er Premi - L'Oca de Laura Guillem
2on Premi - L'Espill d' Adrià Martell
3er Premi - Art? de Sandra Escudé

L'OCA, Guanyador concurs fotogràfic del Camp de l'Arpa






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada