dimecres, 9 de novembre del 2011

SOPAR IRLANDES

Dimecres 09 de novembre, en el marc de les Festes Majors del Clot i el Camp de l'Arpa, es celebrà una Trobada Gastronòmica Irlandesa, dins la programació de la Setmana de la Cultura Irlandesa al Camp de l'Arpa.

A l'event culinari assistiren 40 comensals que varen degustar una bona varietat de productes propis de la gastronomia celta; assortiment de tapes amb formatge cheddar, musclos amb salsa de cervesa, estofat de Guiness, pastís i cerveses típiques de la zona, així com un xarrup de whisky o licor de whisky irlandés.

El sopar, ambientat amb música celta, es celebrà a la Cafeteria de La Formiga, convertida en un pub irlandés a fi de donar un caliu més proper a la verda illa del nord.

Tots els assistents varen rebre un obsequi de l'organització en forma de barret característic de les festes de Sant Patrick, patró d'Irlanda.

L'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa comptà en la realització d'aquest event, i de la resta inclosos en la Setmana de la Cultura Irlandesa, amb el patrocini i col·laboració de:

* OFICINA DE TURISME D'IRLANDA
* CERVEZAS UNIVERSALES (importadora de Guiness o Muyrphy's)
* AER LINGUS
* DAIRYGOLD FOOD
* PUB MICHAEL COLLINS

Podeu consultar més informació sobre aquest acte al diari irlandés LIFFEY prement sobre aquest enllaç http://www.liffey.cat/cultura/0111/sopar-irlandes.html