diumenge, 6 de novembre del 2011

HAVANERES AL CAMP DE L'ARPA

Una nova edició de les HAVANERES AL CAMP DE L'ARPA, en el marc de les Festes Majors del Clot i el Camp de l'Arpa, i tot i la intensa pluja caiguda, el millor dels espectacles de música marinera que hom podia viure aquests dies.

La plaça Carme Monturiol, al vell mig del Camp de l'Arpa, va rebre la visita dels cantants més universals que pot tenir la Calella marinera; el grup PORT BÓ. Els ampurdanesos van deleitar´les més de 250 persones assistents amb una mescla de músiques i sons evocadors de la vella Cuba, aconseguint fer oblidar els assistents el fred i l'aiguat caigut.

L'exquissit rom cremat servit per a paliar l'adversa climatologia, la bona música i l'exquisit sentit de l'humor dels PORT BO, va convertir la nit de festa major, en una màgica nit d'estiu a La Havana.

L'acte va comptar amb la presència del Regidor-President del Districte de Sant Martí, el socialista David Escudè,qui va acompanyar-nos a servir i preparar el rom, la portaveu del govern municipal, Margarita Planas, la consellera de barri Mercè Oller, així com una representació d'altres responsables polítics i tècnics del districte .