diumenge, 13 de març del 2011

HABANERES A LA FORMIGA MARTINENCA



LA FORMIGA MARTINENCA va viure el vespre més mariner del mes de març al Camp de l'Arpa. Els gairabé 150 assistents que ompliren el teatre de la cooperativa La Formiga Martinenca, varen gaudir dels cants mariners típics de l'època dels indians catalans que marxaren a Cuba; les habaneres.

L'actuació a càrrec del grup d'habaneres SIERRA Y MAR, originari de la Casa de Cuenca, entitat manexego-catalana de caire regional que aglutina tot tipus d'activitats culturals, i del que ens han fet mostra en aquesta marinera jornada festiva al barri.

La cantada, organitzada per La Formiga Martinenca amb col·laboració amb la Casa de Cuenca, va comptar amb una de les especialitats de la gent de l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa, el cremat de rom.

Tots els assistents a les habaneres varen disfrutar d'un generòs got de rom cremat al més pur estíl cubà, però amb la mà i el perfum ben especial que aporten els cremats de la nostra entitat, dels que cada any en gaudeixen els que assisteixen al concert d'habaneres de les festes majors del barri.

Una vegada més, La Formiga Martinenca ha acollit un acte cultural tradicional de la nostra terra i n'asseguren donar més guerra cultural als veïns i veïnes del Camp de l'Arpa.

Desitgem molta sort a totes les entitats que fan possible ofertes de divers caire en l'àmbit popular cultural de barri.