divendres, 12 d’abril del 2013

Exposició: LES PARAULES I LES IMATGES TRANSMETEN VALORS

Exposició a Alchemika


En el marc de l'Espai Expositor d'Alchemika, seu de la nostra entitat, es pot visitar fins el proper 10 de maig l'exposició Les Paraules i les imatges transmeten valors dedicada a visibilitzar les desigualtats i discriminacions que continuen sofrint les dones vers els homes.

En aquesta ocasió, l'exposició elaborada per l'Observatori de les Dones als Mitjans de Comunicació preten mostrar, de forma crítica, els espais i estereotips que s'atorguen a les dones als discursos dels mitjans de comunicació. Es plantegen en diversos plafons divulgatius, una visió al voltant de les dones a la publicitat, l'us i la representació de la violència contra les dones en diferents mitjans, o la generació i trasllat de la informació per part de les dones.

Aquesta exposició, pertanyent al fons documental del Centre d'Informació i Recursos per a les Dones (CIRD), organisme dependent de l'Ajuntament de Barcelona, té per objectiu afavorir una reflexió individual i col·lectiva sobre aspectes diferents que relacionen les dones i la comunicació.

L'exposició es podrà visitar totes les tardes dels dies laborables entre les 17h i les 20h fins el dia 10 de maig.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada