dijous, 18 d’octubre del 2012

SESSIÓ DE TREBALL

El Diputat del grup de Convergència i Unió i responsable de la sectorial de Gent Gran de CDC, Francesc Bragulat, fou el convidat de la primera jornada de treball que des de la Junta Directiva de l'associació impulsem a partir d'ara amb representants dels diferents diputats i diputades dels partits amb representació al Parlament de Catalunya.

Francesc Bragulat parlamentari de CIU
 En aquesta ocasió, i fruit del procés electoral que ha de dur Catalunya a configurar un nou Parlament, l'escomesa electoral del 25 de novembre, el procés obert per a realitzar una consulta sobre el dret a decidir i les relacions entre la classe política i la societat, van generar un bon debat.

Des de l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa vàrem aprofitar la ben entesa per conéixer quin és el plantejament de futur que té la Generalitat de Catalunya amb els equipaments públics ubicats a l'espai Alchemika, al barri del Camp de l'Arpa.

La situació actual dels espais depenents de la Generalitat, Centre de Dia i Residència per la tercera edat, projectes negociats entre l'anterior alcalde socialista Jordi Hereu i la Generalitat en l'epoca del tripartit, son ara per ara una incognita i desconeixem quin futur els depara.

En aquest sentit, i coneixedors que en breu es constituirà un nou govern a la Generalitat, la nostra entitat en farà un acurat seguiment a fi de garantir l'obertura i posada en funcionament d'uns equipaments públics molt necessaris pel Camp de l'Arpa i pel col·lectiu de persones grans residents a la zona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada