dijous, 10 de novembre del 2011

MEMORIAL MANEL PEREZ I PONZ


El Teatre de La Formiga Martinenca va ser, per segona edició, l'escenari en el que foren lliurats els premis del Memorial Manel Pérez i Ponz de fotografia.

Amb una posada en escena molt cuidada, varen desfilar per l'escenari de la centenària entitat els guanyadors del certamen com ja era previst, però tambè per sorpresa, tots els participants que reberen un record de l'organització per la seva participació.

Entre els 30 treballs presentats a concurs, els premis otorgats varen recaure en Emili Vicenç (primer premi), Jaume Vallespín i Sergio Panizo, qui recolliren els seus premis de forma emocionada de mans de Eduard Freixedes (Regidor de Sant Martí), David Escudé (Regidor-President del Districte) i Gloria Bañon (Presidenta de La Formiga).

A títol de curisositat destacar que el jurat va decidir otorgar un accessit especial a un dels participants, per la qualitat de la seva obra i la curta edat del participant.

Recordar que aquest acte té com a objectius recordar la figura del President i co-fundador de l'AV i Comerciants del Camp de l'Arpa i dirigent veïnal històric del barri, Manel Pérez, així com incentivar el recull de memòria històrica gràfica pel fons del Taller d'Història del Clot i el Camp de l'Arpa.

La presentació d'un multimèdia amb totes les obres de la passada i present edició varen ajudar a amenitzar l'acte que va culminar amb el lliurament dels premis.

Al finalitzar l'acte tots els assistents varen poder compartir una copa de cava amb els guanyadors. L'organització vol agraïr la presència entre d'altres, al marge de les autoritats municipals ja mencionades, del Vicepresident del Districte i Portaveu d'ICV-EUiA, Francesc Carmona, dels Portaveus del PSC Juan Carpio i Xavier Bañon, i de la Consellera de Barri, Mercè Oller.