dimecres, 26 d’octubre del 2011

SETMANA CULTURAL D'IRLANDA

Del 07 al 13 de Novembre, enmarcat en les activitats de les Festes Majors del Clot i el Camp de l'Arpa, organitzem la primera edició del Festival de les Cultures "Kulturitza't".





Per aquesta edició 2011, aproparem els veïns i veïnes del Camp de l'Arpa la cultura celta irlandesa, en diverses expressions de la cultura des de la música, les danses, la gastronomia, el turisme o l'artesania, per a prendre consciència de la riquesa d'aquesta ancestral cultura.

En el programa d'activitats d'aquesta setmana destacar:

* Fira de la cervesa irlandesa
* Exposició esculptòrica "Les deesses celtes d'Avalon"
* Mostra de Balls Irlandesos
* Taller de Bijuteria Celta
* Trobada gastronòmica irlandesa

Els visitants dels diferents actes que s'apropin al local de LA FORMIGA MARTINENCA on es duran a terme aquestes activitats podran gaudir d'un racó d'Irlanda al Camp de l'Arpa, i podran trovar l'estand informatiu turístic de la companyia aèria irlandesa d'AER LINGUS o el punt informatiu IRISH CORNER, mostra multimèdia de caire divulgatiu sobre diverses activitats turístiques que es pot realitzar al pais verd.


Destacar la col·laboració d'empreses i organismes irlandesos que han fet possible i realitat aquestes activitats, com ara AER LINGUS, OFICINA DE TURISME I AMBAIXADA D'IRLANDA A ESPANYA, CERVEZAS UNIVERSAL (importadora de Guiness) PUB MICHAEL COLLINS o DAIRYGOLD FOOD (empresa de productes lleters).

Totes aquestes activitats podran ser visitades al llarg del període indicat al local de l'entitat ubicat a LA FORMIGA MARTINENCA, carrer Mallorca 580.

Si voleu més informació podeu apropar-vos a l'entitat o descarregar-vos des d'aquest blog el Programa d'Actes del Camp de l'Arpa.