dilluns, 14 de juny del 2010

PLA DE FUTUR CAMP DE L'ARPA


El 09 de Juny va celebrar-se una nova sessió del Consell de Barri del Camp de l'Arpa. En aquesta ocasió la representació tècnica del Districte va presentar el treball realitzat per les persones que, de manera cívica i democràtica, vàrem fer les nostres aportacions individuals o en nom de les entitats i associacions a les que representem.

Aquest treball ha començat a donar fruits i serveix per incorporar propostes, idees i accions de millora i futur pel nostre entorn, a la diagnosi inicial realitzada per l'equip tècnic del Districte i a les línies estratègiques establertes en el Pla de Futur del Camp de l'Arpa.

La primera de les fases, la diagnosi i posterior presentació de les necessitats, requeriments i situació actual del barri, recollirà en bona mesura com a treball de camp les aportacions que entitats, associacions i ciutadans i ciutadanes a títol individual en fem arribar al si de les discussions i debats dels grups de treball que implementen el Consell el Barri.

D'aquesta manera, les primeres sessions dels grups de treball han fet aflorar les primeres ideies entorn a temes ben diversos com l'associacionisme i la participació, convivència, prevenció i seguretat, comerç, ocupació, empreses i mercats o serveis a les persones i equipaments.

Des de l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa ja hem fet entrega el Districte deSant Martí dels principals reptes i reivindicacions que, sota el nostre parer, tenim en un futur inmediat, i en farem bandera de totes elles, presentant-les al debat dels grups de treball com a element de reivindicació i aprofondiment de l'important rol del Consell de Barri.

D'ara en endevant anirem fent públiques les nostres propostes per millorar el barri del Camp d l'Arpa, tot i que, si en vols dir la teva t'esperem per al debat i per a aportar-ne tot el que el barri necessita.