dimarts, 2 d’octubre del 2012

CONCURS FOTOGRAFIA DEL CAMP DE L'ARPA

Un any més, sota l'organització de l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa, i en col·laboració amb La Formiga Martinenca i el Taller d'Història del Clot i Camp de l'Arpa, es presenta la 3a edició del Concurs de Fotografia del Camp de l'Arpa, Memorial Manel Pérez i Ponz.

Com ja és habitual en aquest certamen, sota l'objectiu d'immortalitzar un racó qualsevol del Clot o el Camp de l'Arpa, volem difondre la riquesa del nostre barri.
Les bases del concurs permeten el lliurament de fins a dos treballs per participant, la utilització de qualsevol tractament fotogràfic i un plaç de lliurament fins el 30 d'octubre, entre d'altres. En aquest mateix blog podeu consultar les bases detallades.

Un jurat de persones relacionades amb el mon de la fotografia determinarà els treballs guanyadors. L'organització ha previst com és habitual, celebrar la cerimònia de lliurament de premis en plenes festes majors del barri, en el marc inmillorable del Teatre de La Formiga Martinenca, carrer Mallorca 580.

La seu de La Formiga, és l'indret triat per lliurar els treballs a concurs, totes les tardes de dilluns a divendres de 17 a 20h fins el proper dia 30 d'octubre.

Si desitgeu més informació podeu consultar les bases que trobareu en aquest mateix blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada