divendres, 26 d’octubre del 2012

CENTRE ALCHEMIKA: BENVINGUDA AL BARRI

Tot i que fins el proper 01 de desembre, data en que l'Ajuntament de Barcelona ha previst oficialment inaugurar els equipaments públics que formen part de la illa d'espais ubicats als terrenys de l'antiga fàbrica d'Alchemika, des de l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa ja us volem dir BENVIGUTS I BENVIGUDES ¡

Amb el conveni signat amb l'Ajuntament de Barcelona, la nostra associació passa a disposar de part del Centre Alchemika com a seu social de l'entitat, després d'un procés llarg de peticions i sol·lictuds que culminaren recentment amb la signatura que ens permetrà gaudir d'un espai i oferir els serveis i activitats per a dignificar encara més el barri del Camp de l'Arpa.

La nova seu de l'associació doncs, es troba ubicada al carrer Sant Antoni Maria Claret, 358, cantonada amb el carrer Guinardó.

A partir del dilluns 29 d'octubre, la nostra seu romandrà oberta pels veïnes, veïnes, comerciants i entitats que necessitin de l'acció, informació o serveis de l'Associació de Veïns del barri del Camp de l'Arpa, dels que, de debò, sempre hem actuat i actuarem en benefici d'un barri oblidat de forma històrica per massa gent.

La vida associativa de la nostra entitat s'esforçarà en prestar serveis, informació i activitats per associats/des i comerciants, sense oblidar el que, ben aviat, serà ensenya de l'entitat; l'oferta dels Espais Alchemika.

Et facilitem que ens ajudis a construir el futur d'aquest espai. PARTICIPA donant el teu parer sobre En quins cursos o serveis pedagògics t'agradaria participar ? Respon el FORMULARI que trobaràs en aquest blog i col·labora ¡

Veïns i veïnes del Camp de l'Arpa us esperem ben aviat ¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada