dissabte, 9 de juliol del 2011

CENTRE ISLAMIC CATALA


Dissabte 09 de juliol, jornada de portes obertes per a presentar en societat el local del Centre Islamic de Catalunya. Ubicat al barri del Clot, el centre esdeveneix en el nucli cultural, religiòs i civil de la comunitat musulmana amb complerta armonia amb el seu entorn autòcton.

El centre neix amb l'esperit de modernitat, tradició, respecte i integració, i preten armonitzar les activitats de tota mena generades des del propi centre amb la vida cultural i cívica del barri.

En paraules dels responsables del la comunitat musulmana al barri, el centre islàmic treballa i s'esforça perquè la comunitat musulmana exerceixi un paper eficaç i actiu dintre la societat que els acull, així com també donar a conèixer la cultura i civilització islàmica com a patrimoni de tota la humanitat, mitjançant el diàleg i fomentant el coneixement mutu.


Entre les diverses activitats generades pel centre destacar-ne exposicions, cursos i seminaris, classes de català i àrab, tallers de cuina, banc solidari d'aliments o traducció i edició de llibres, entre d'altres.

Des de l'Associació de Veïns i Comerciants del Camp de l'Arpa, hem donat suport a aquesta entitat amb la nostra presència a la inauguració i expresem la voluntat d'estrenyer llaços de col·laboració entre ambdues entitats.